Pogoji prijave na novice | Odlično

Pogoji prijave na novice

Splošno
HRIB, Kmetijsko proizvodno podjetje d.o.o. (v nadaljevanju HRIB d.o.o.), s splošnimi pogoji prijave in prejemanja e-novic določa obveznosti, pravice in pogoje za uporabo ter upravljanje s podatki prijavljenih uporabnikov.
Na Odlično novičke se lahko prijavijo fizične osebe, ki se prijavijo na prejemanje e-novic na spletnem mestu www.odlicno.si in ob prijavi oddajo svoj e-naslov.
Hrib d.o.o. spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo podatke, pridobljene z obrazcem za prijavo na spletnem mestu www.odlicno.si, varoval skladno z veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

Vaše soglasje za zbiranje in obdelavo osebnih podatkov
S prijavo na e-novice HRIB d.o.o.:

  • se strinjam s splošnimi pogoji prijave in prejemanja e-novic podjetja Hrib d.o.o.;
  • dovoljujem podjetju Hrib d.o.o., da na podlagi predloženih podatkov vzpostavi, zbira, vodi, uporablja, obdeluje in shranjuje moje podatke v svojih zbirkah kontaktov ter druge podatke o meni kot uporabniku e-novic, na način in v namene, opisane v nadaljevanju;
  • izjavljam, da sem seznanjen, da lahko kadar koli zahtevam, da podjetje Hrib d.o.o. preneha uporabljati moje osebne podatke za neposredno trženje in pošiljati informacijska gradiva.

S prijavo na e-novice se uporabnik strinja z objavljenimi splošnimi pogoji. O morebitnih spremembah teh splošnih pogojev vas bomo sproti obveščali na spletnem mestu.

Namen zbiranja in hranjenja podatkov
Nameni zbiranja, obdelave, shranjevanja in uporabe podatkov so pošiljanje ponudb, reklamnega gradiva, revij in vabil na dogodke, telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje ter obveščanje o aktivnostih, ponudbi in nagradnih igrah, katerih organizator je podjetje Hrib d.o.o.
Osebne podatke hranimo v računalniški obliki. Po prenehanju potrebe po vodenju osebnih podatkov oz. na podlagi pisnega preklica uporabnika se podatki izbrišejo oziroma se uničijo nosilci podatkov.

Odjava od e-novic
Uporabnik lahko prekliče svojo prijavo v bazo tako, da v prejetem sporočilu z e-novicami klikne povezavo za odjavo od prejemanja e-novic. Uporabnik lahko odjavo e-novic in izbris kontakta zahteva z zahtevkom, ki ga pošlje po elektronski pošti na e-naslov odlicno@hrib.si.
Po dokončni potrditvi odjave uporabnika bomo s seznama uporabnikov izbrisali vse podatke uporabnika.

100% SAFE

Money back guarantee.

FAST DELIVERY

Orders are dispatched within one working day at the latest.

FREE SHIPPING

Free shipping for purchases above €50.